Fitness Centar OCTAGON Pančevo

Fitness Centar OCTAGON Pančevo je jedan od najbolje opremljenih sportskih centara u gradu koji nudi veliki izbor sadržaja i programa za sve članove porodice. Pored teretane i kardio programa, u okviru našeg centra koji se prostire na 2000m2, očekuju Vas zasebna sala za grupne i kružne treninge, sala za borilačke sportove i protein bar u kojem nakon treninga možete da se opustite i popijete ukusan protein šejk.

Opremljena u skladu sa visokim svetskim standardima, Fitness Centar OCTAGON Pančevo nudi idealne uslove za vežbanje kako rekreativcima, tako i profesionalnim sportistima i ekipama.

Vođeni ljubavlju prema vežbanju i oblikovanju tela, nastojimo da širokom auditorijumu ukažemo na važnost vežbanja, pre svega, zbog očuvanja zdravlja.

Fitness Centar OCTAGON Pančevo poseduje najsavremenije sprave za žene i muškarce svih generacija koje su dizajnirane tako da Vam obezbede najučinkovitije vežbanje. Takođe, sportski centar je opremljen profesionalnom ventilacijom (grejanje i hlađenje) kako bi se stvorili idealni uslovi za Vaš trening.

Fitness Centar Octagon Pancevo

Pravilnim vežbanjem pod budnim okom naših profesionalnih i stručnih trenera koji su Vam na raspolaganju u svakom trenutku, vrlo brzo ćete postići zavidnu kondiciju, izgubiti višak kilograma i zategnuti Vaše telo. Dobro opremljen kardio deo raspolaže sa visoko kvalitetnim trakama za trčanje i biciklima, koji garantuju postizanje maksimalnih rezultata. Iz naše ponude posebno izdvajmo najbolji multifunkcionalni kavez Synergy 360 koji je idealan za kružne treninge. Takođe, u sklopu našeg centra nalazi se sala za grupne treninge.

Fitness Centar Octagon Pancevo

Možete trenirati sa FitPass karticom u Fitness Centru OCTAGON Pančevo. Potrebna doplata za grupne treninge.